Azfa Apparel's FotoPage
Azfa Apparel's FotoPage
By: Azfa Apparel Embroidery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 7-Apr-2012 04:12 Email | Share | | Bookmark
Salam Perkenalan dari Azfa Apparel & Embroidery

Corak Collection 12
Corak Collection 12
Corak Biku Moden
View all 6 photos...
Assalamualaikum semua kawan2...

Salam Perkenalan dari saya..Saya adalah ahli baru fotopages dan saya harap semua kawan2 sudi menerima kehadiran saya di sini..Terlebih dahulu saya ingin memperkenalkan diri saya..

Nama saya Siti Fatimah Mohd Ali berasal dari Negeri Sembilan..den ongang nogori nihh..dah 3 tahun berkahwin dan masih belum mempunyai cahaya mata..doakan saya ye kawan2 moga tahun ni ade rezeki..Saya adalah seorang anak, isteri, dan seorang guru kh yang kini sedang berkhidmat di salah sebuah sekolah di langkawi..tu diaaaa jauhnya..tapi takpa sy cukup bersyukur dengan kehidupan yg saya nikmati sekarang..

Dan saya juga seorang TUKANG JAHIT BAJU, SULAMAN BAJU DAN MANIK..haaa..banyaknye tanggungjawab saya kan..kan..Dan saya baru saja menubuhkan perniagaan saya yg diberi nama,,AZFA APPAREL & EMBROIDERY..saya menyediakan perkhidmatan menjahit baju, sulaman dan manik secara by hand atau by pos..jadi kalau ade kawan2 yang berminat nak tempah baju boleh la calling-calling sy d sini ye..013-7797346 (Siti fatimah)..ok la kawan2 semua..time masuk dapur skrg..dari mase ke semasa nanti saya update fotopages ye..sambil2 tu boleh la cuci mata hasil2 sulaman yg masih panasss lagi..bye kawan2ku semua..


Saturday, 7-Apr-2012 02:12 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Manik tahun 2011

Corak SF
As salam kawan2..jumpa lagi kita ye..

Ok kawan2 ni..SF yang pertama sy buat..amik mase kat seminggu jugak la..sampai sakit kepala tau..tapi xpa, pas customer senyum simpul dia suka sgt hasil keje sy..alhamdulillah..moga2 pasni ade lagi rezeki wat SF ni..amiin..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net